Βράζουμε για περίπου ένα λεπτό το νερό, τη ζάχαρη και τη γλυκόζη. Ρίχνουμε τη ζελατίνη και όλο αυτό το μίγμα το περιχύνουμε στη σοκολάτα και στο κακάο. Τέλος προσθέτουμε το Miroir Neutre και ομογενοποιούμε με ένα μίξερ χειρός. Επικαλύπτουμε περίπου στους 32°C.
Σε ένα τσέρκι 16cm βάζουμε το Dacquoise αμυγδάλου και πάνω από αυτό μια στρώση περίπου σε ύψος 2cm από το Banana cream και τα παγώνουμε στην κατάψυξη.
Σε μια σιλικόνη 18cm βάζουμε μέχρι τα 3/4 της φόρμας από το Chocolate Coee Mousse και πάνω από αυτό βάζουμε την παγωμένη βάση σπρώχνοντας μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με τη mousse. Τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Τέλος ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Σοκολάτας το γλυκό και διακοσμούμε με τα σχέδια σοκολάτας που έχουμε ετοιμάσει