Βάζουμε πρώτα όλα τα υγρά, ηλιέλαιο και νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το Satin Silk Vegan Choco. Χτυπάμε στο μίξερ στην μεσαία ταχύτητα για περίπου 3’. Σερβίρουμε σε ένα τσέρκι 20cm 300g και ψήνουμε στους 160°C περίπου για 30’.
Λιώνουμε την Belcolade M.Plant Based CT και ανακατεύουμε απαλά με το Cremfil Silk Choco. Τέλος ενσωματώνουμε την Ambiante αφού την έχουμε χτυπήσει και έχει πάρει λίγο όγκο.
Λιώνουμε την Belcolade M.Plant Based CT με το βούτυρο κακάο και τέλος προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε την Ambiante με το Cremfil Silk Choco και χτυπάμε με το σύρμα στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει μια ανάλαφρη υφή.
Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε το παντεσπάνι και από πάνω περίπου μέχρι τη μέση βάζουμε την Mousse Silk Choco, μια στρώση από το Topfil Cherry και κλείνουμε με την Mousse Silk Choco. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κατόπιν ξεφορμάρουμε. Βουτάμε στην Επικάλυψη Σοκολάτας και διακοσμούμε με την Whipped Cream.