Αφρατεύουμε τη ζάχαρη με το Beurre
de Laiterie 82%.
Έπειτα αναμιγνύουμε με το φτερό όλα
τα υλικά μαζί
σε χαμηλή ταχύτητα.
Στο τέλος της ανάμιξης, προσθέτουμε
τα Belcolade
Chunks Dark / Lait / Blanc Selection.
Μορφοποίηση
Τοποθετούμε στη λαμαρίνα κομματάκια
ζύμης.
Συνθήκες ψησίματος
8-10’ / 200°C
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.