Κουραμπιέδες με Beurre Pâtissier Concentre & Oriental Concentre
Κουραμπιέδες με Beurre Pâtissier Concentre & Oriental Concentre
Εκτέλεση συνταγής
Ανάμιξη
Χτυπάμε το Beurre Pâtissier Concentre 99% και το Beurre Oriental Concentre 99% και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.
Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.
Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.
Συνθήκες ψησίματος
165°C για περίπου 30’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.