Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη ζάχαρη στην 1η ταχύτητα για 2´ και κατόπιν στην 2η ταχύτητα για ±8´. Στο τέλος προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για περίπου 1´ στην 1η ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C.
Βήμα 2ο
Ξεκούραση σε μάζα για 10´.
Βήμα 3ο
Διαιρούμε σε μπαλάκια των 50g και τα τοποθετούμε σε φόρμες του τοστ που έχουμε πρώτα επαλείψει με Spraylix. (Για φόρμα του τοστ 30x10x10 θέλουμε 12 μπαλάκια).
Βήμα 4ο
Ξεκούραση σε στόφα για ±60´ σε θερμοκρασία 34-36°C με υγρασία 75%
Βήμα 5ο
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30% νερό.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.