Συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Chocolate Souffle
Λιώνουμε τη σοκολάτα και μέσα σε αυτή βάζουμε το ηλιέλαιο και το νερό ανακατεύοντας καλά με το φτερό σε κάδο ζαχαροπλαστικής. Τέλος προσθέτουμε το Tegral Souffle και συνεχίζουμε την ανάδευση για περίπου 2' στη χαμηλή ταχύτητα.

Hazelnut Cookies
Αναμιγνύουμε με το φτερό το Tegral Cookies το βούτυρο το μέλι και τα αυγά για 2' στη χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε το Pralirex και τα σπασμένα φουντούκια και αμύγδαλα για 1' ακόμα περίπου.

Δομή

Σε μια φόρμα σιλικόνης περίπου 60mm βάζουμε γύρω στα 35g από το σουφλέ σοκολάτας.

Πάνω από αυτό βάζουμε μια σχετικά μικρή ποσότητα από τη ζύμη Cookies που ετοιμάσαμε και τα ψήνουμε μαζί για περίπου 15' στους 180°C.

Αν θέλουμε πριν τα ψήσουμε μπορούμε να βάλουμε μερικά φουντούκια και αμύγδαλα για διακόσμηση.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές