Λιώνουμε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού. Έπειτα σε δύο δόσεις βάζουμε το PatisFrance Crousticrep.
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το νερό με την Cremyvit για 5' στη μεσαία ταχύτητα. Λιώνουμε τη σοκολάτα στους 40°C και την ενσωματώνουμε στην Cremyvit. Έπειτα σε δύο δόσεις προσθέτουμε τις χτυπημένες κρέμες Chantypak και Creme Laiterie du Pont.
Πάνω από το φύλλο του Sponge Cake βάζουμε μια στρώση από το Crunchy Ganache και το αφήνουνε για λίγο να σετάρει στο ψυγείο.
Πάνω από αυτό βάζουμε μια στρώση από την Cremychoco, αφήνουμε ξανά να σετάρει και αρχίζουμε σιγά σιγά το rolling.
Με την ίδια κρέμα αλείφουμε εξωτερικά τον κορμό και αφού παγώσει ψεκάζουμε με το Dark Velvet Spray.