Buche Classic

Συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Sponge Cake
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί για 1' στην αργή ταχύτητα και 6' στη γρήγορη με το σύρμα. Σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί 60×40cm, απλώνουμε το παντεσπάνι περίπου 600g και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 10'.

Crunchy Ganache

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού. Έπειτα σε δύο δόσεις βάζουμε το PatisFrance Crousticrep.


Cremychoco

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το νερό με την Cremyvit για 5' στη μεσαία ταχύτητα. Λιώνουμε τη σοκολάτα στους 40°C και την ενσωματώνουμε στην Cremyvit. Έπειτα σε δύο δόσεις προσθέτουμε τις χτυπημένες κρέμες Chantypak και Creme Laiterie du Pont.


Dark Velvet Spray
Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο κακάο μαζί. Στους 40°C χρησιμοποιούμε το μίγμα για ψεκασμό.

Δομή

Πάνω από το φύλλο του Sponge Cake βάζουμε μια στρώση από το Crunchy Ganache και το αφήνουνε για λίγο να σετάρει στο ψυγείο.

Πάνω από αυτό βάζουμε μια στρώση από την Cremychoco, αφήνουμε ξανά να σετάρει και αρχίζουμε σιγά σιγά το rolling.

Με την ίδια κρέμα αλείφουμε εξωτερικά τον κορμό και αφού παγώσει ψεκάζουμε με το Dark Velvet Spray.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές