Χωριάτικο με Sapore Fidelio

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα εκτός του Fidelio που το προσθέτουμε στη δεύτερη ταχύτητα και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 4-5 λεπτά.

Ξεκούραση σε μάζα
40’ περίπου

Μορφοποίηση
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε και χωρίς να σφίξουμε πολύ τη ζύμη, γυρνάμε τις άκρες προς το κέντρο και τοποθετούμε τα καρβελάκια μας σε αλευρωμένο τελάρο.

Στόφα
30’ περίπου

Συνθήκες στόφας
38°C / 75% υγρασία

Μορφοποίηση
Πριν το φούρνισμα αναποδογυρίζουμε τη ζύμη και χαράζουμε ελαφρώς στο πλάι.

Συνθήκες ψησίματος
Ψήνουμε με ατμό στους 210°C για ζύμη 450g για 35-40’.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές