Χτυπάμε στη 2η ταχύτητα τη ζάχαρη με το βούτυρο για 4-5’. Κατόπιν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2’ ακόμη στη 2η ταχύτητα.
Βήμα 2ο
Ψήνουμε για 40’ στους 170°C, για φόρμες βάρους 500 g.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.