Deli Cheesecake

Παντεσπάνι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το σύρμα για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 8’ στη 2η ταχύτητα. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50’.

Cheese Mousse

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε το Bavarois Neutre. Προσθέτουμε το Deli Cheesecake, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν και τέλος προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγί, αφού το μίγμα μας έχει κρυώσει (±35°C).

Δομή και Διακόσμηση

Τοποθετούμε στο τσέρκι μια λεπτή στρώση από το παντεσπάνι. Κατόπιν απλώνουμε το Cheese Mousse και αφού παγώσει διακοσμούμε με Topfil κόκκινο κεράσι.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές