Dolce Vita

Μέθοδος παρασκευής

Ανάμιξη
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το κρύο νερό και μετά προσθέτουμε την Dolce Vita. Χτυπάμε στο μίξερ, στην μεσαία ταχύτητα για 3-4’ μέχρι την δημιουργία ομογενοποιημένης κρέμας ζαχαροπλαστικής.

Ξεκούραση μίγματος
5-10’ μέχρι να σταθεροποιηθεί

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Είναι έτοιμη προς χρήση για προϊόντα φούρνου.
  • Για άλλες χρήσεις αραιώνουμε την κρέμα κατά 20-50% με σαντιγί, όχι πολύ χτυπημένη, η οποία θα είναι κατά προτίμηση 50% φυτική Chantypack ή Whippak και 50% ζωική Corm an 35,1% λιπαρά.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές