Ζύµωµα µε το 600g του νερού για 3’ στην 1η
ταχύτητα και για 10’ – 15’ λεπτά στην 2η
ταχύτητα ενώ στη συνέχεια προσθέτουµε
σιγά σιγά το υπόλοιπο νερό.
Θερµοκρασία ζύµης
24-25°C
Ξεκούραση σε µάζα
60’ στη στόφα µέσα σε λεκάνη την οποία
έχουµε αλείψει µε ελαιόλαδο.
Μορφοποίηση
Αλευρώνουµε καλά το πάγκο και
αναποδογυρίζουµε τη λεκάνη και κόβουµε
στο επιθυµητό βάρος και δίνουµε σχήµα.
Στόφα
20-30’ / 30-34°C / 75-80% υγρασία.
Φούρνισµα
Στους 220°C µε ατµό για ± 20’ για 200g
ζύµης
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.