Easy Ciabatta

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Ζύµωµα µε το 600g του νερού για 3’ στην 1η ταχύτητα και για 10’ – 15’ λεπτά στην 2η ταχύτητα ενώ στη συνέχεια προσθέτουµε σιγά σιγά το υπόλοιπο νερό.

Θερµοκρασία ζύµης
24-25°C

Ξεκούραση σε µάζα
60’ στη στόφα µέσα σε λεκάνη την οποία έχουµε αλείψει µε ελαιόλαδο.

Μορφοποίηση
Αλευρώνουµε καλά το πάγκο και αναποδογυρίζουµε τη λεκάνη και κόβουµε στο επιθυµητό βάρος και δίνουµε σχήµα.

Στόφα
20-30’ / 30-34°C / 75-80% υγρασία.

Φούρνισµα
Στους 220°C µε ατµό για ± 20’ για 200g ζύµης

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές