Ανακατέψτε για 2΄στην 1η ταχύτητα και για 10-15΄στην 2η. Βάλτε την ζύμη σε πλαστική λεκάνη που έχετε αλείψει με ελαιόλαδο. Αφήστε τη ζύμη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 60-90΄μέχρι να γίνει ο όγκος της 2,5 φορές παραπάνω από τον αρχικό.
Βήμα 2ο
Τοποθετείστε το ζυμάρι σε καλά αλευρωμένο πάγκο. Πασπαλίστε το ζυμάρι με αλεύρι και πιέστε το ώστε να πάρει όλο το ίδιο ύψος.
Βήμα 3ο
Κόψτε σε λωρίδες και κατόπιν σε τεμάχια. Γυρίστε τα κομμάτια της ζύμης ανάποδα ώστε να αλευρωθούν και οι δύο πλευρές.
Βήμα 4ο
Τοποθετείστε τα κομμάτια σε τελάρο και κατόπιν στην στόφα για 20-30΄ στους 38°C
Βήμα 5ο
Πριν το φούρνισμα αναποδογυρίστε τα ψωμιά. Ψήστε στους 220°C με ατμό για 30΄(ή 20΄αν τα θέλουμε για σάντουιτς) για βάρος ζύμης περίπου 200g.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.