Χτυπάμε το Beurre Pâtissier Concentre ή Beurre de Laiterie 82%, την Argenta Dessert Crema και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.
Βήμα 2ο
Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από το καρύδι.
Βήμα 3ο
Χτυπάμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα για λίγο μέχρι να ομογενοιποιηθούν τα υλικά.
Βήμα 4ο
Αφού καθαρίσουμε από τα πλαϊνά του καζανιού, το μίγμα, προσθέτουμε το καρύδι και συνεχίζουμε στη 1η ταχύτητα για λίγο χρόνο ακόμα ώστε να αφομοιωθεί το καρύδι.
Βήμα 5ο
Ψήνουμε στους 170°C για ±50’.
Προσοχή!
Δεν συνεχίζουμε το ανακάτεμα στο τελικό στάδιο χωρίς λόγο.
Tip
Για έξτρα άρωμα πορτοκαλιού και οικονομία μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρος του νερού της συνταγής με τον χυμό του πορτοκαλιού που πήραμε το ξύσμα.
Βήμα 6ο
Τέλος επικαλύπτουμε είτε με Carat Decorcrem White ή Choco ή Amber είτε με τις επικαλύψεις Geladis Morbidi της επιλογής μας.
Tip
Γεύσεις Geladis Morbidi : Nocciola Crock (πάστα φουντουκιού με κροκάν φουντουκιού), Glass Frutti di bosco (φρούτα του δάσους), Glass Limone (λεμόνι), Crock CioccoLatte (σοκολάτα γάλακτος με κροκάν αμύγδαλο), Crock Pistachio Gold (σοκολάτα με γεύση φιστίκι κελυφωτό και κροκάν φιστικιού)
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.