Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στην γρήγορη. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης: 27-30 °C.
Βήμα 2ο
Αφήνουμε για ξεκούραση 20 λεπτά. Διαιρούμε σε κομμάτια ζύμης των 380-420 γραμμαρίων και μορφοποιούμε.
Βήμα 3ο
Συνθήκες στόφας: θερμοκρασία 38 °C, χρόνος 40 λεπτά και σχετική υγρασία 70%. Μετά τη στόφα, αφήνουμε τα ζυμάρια 5 λεπτά εκτός στόφας και μετά φουρνίζουμε.
Βήμα 4ο
Συνθήκες ψησίματος: θερμοκρασία 210-220 °C (με ατμό) και χρόνος 40 λεπτά (ανοιχτό το τάμπερ στα τελευταία 15 λεπτά).
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.