Easy Puravita Natura Grain Burger

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στη 1η ταχύτητα και για 6-8’ στην 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
25-26°C

Ξεκούραση σε μάζα
10’

Μορφοποίηση

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε στρογγυλό σχήμα

Διακόσμηση
Τοποθετούμε σε φόρμες του κιλού

Στόφα
50-55’ / 35°C / 85% υγρασία

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Φουρνίζουμε στους 230°C

Χρόνος
±8'

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές