Βάζουμε πρώτα όλα τα υγρά, ηλιέλαιο, αυγά και νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το Satin Silk No Sugar. Χτυπάμε στο μίξερ στην μεσαία ταχύτητα για περίπου 3’. Σερβίρουμε σε ένα τσέρκι 20 cm 300g και ψήνουμε στους 160ο περίπου για 30’.
Μαρμελάδα Φράουλας
Ζεσταίνουμε τον PatisFrance Starfruit Fraise. Στους 60ºC ενσωματώνουμε τη ζάχαρη και την πηκτίνη και βράζουμε όλο το μίγμα μέχρι τους 103ºC.
Mousse Βανίλιας
Αρχικά χτυπάμε τα 250g Crème Laiterie du Pont 35% με τα 250g Ambiante. Βράζουμε το γάλα καρύδας και το ρίχνουμε στους κρόκους. Φτιάχνουμε την κρέμα anglaise, προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στην Belcolade Blanc Intense Cacao Trace ανακατεύοντας με ένα σύρμα. Στους 30°C ενσωματώνουμε την ημίρρευστη σαντιγί.
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20cm κάνουμε ανάποδο κόλλημα και ρίχνουμε μέσα το Mousse Βανίλιας μέχρι τη μέση, έπειτα τοποθετούμε τη Μαρμελάδα Φράουλας, συνεχίζουμε προσθέτοντας Mousse και κλείνουμε προσθέτοντας ένα παντεσπάνι Satin Silk Cake No Sugar. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Βγάζουμε την τούρτα από την κατάψυξη και την επικαλύπτουμε με το Harmony Strawberry. Τέλος, διακοσμούμε.
-
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.