O-tentic Tutto Pugliese με 600g νερό στην 1η ταχύτητα για
6 λεπτά κατόπιν προσθέτουμε σταδιακά το υπόλοιπο νερό και
ζυμώνουμε για άλλα 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Στο τελευταίο λεπτό του
ζυμώματος προσθέτουμε τις γεμίσεις και κλείνουμε με το ελαιόλαδο
Θερμοκρασία ζύμης
26°C
Ξεκούραση σε μάζα
20 λεπτά
Κόψιμο
Για τα μπαγκετίνια 120g και πλάθουμε ελαφρώς φραντζολάκι
και για τα fougasse 150g και πλάθουμε ελαφρώς μπαλάκι
Ενδιάμεση ξεκούραση
15 λεπτά
Τελική μορφοποίηση
Πλάθουμε μπαγκετίνια 40cm και τοποθετούμε
σε τελάρο. Για τα fougasse ανοίγουμε το μπαλάκι με τον πλάστη σε
πάχος 1cm και τοποθετούμε σε τελάρο
Στόφα
45 λεπτά στους 30°C με 75% υγρασία. Κατόπιν χαράζουμε τα
μπαγκετίνια με ξυράφι και τα fougasse τα κόβουμε στο σχήμα τους
χρησιμοποιώντας ένα κόφτη ζύμης
Φούρνισμα
17-19 λεπτά στους 230°C με ατμό, με ανοιχτό το ντάμπερ
στα τελευταία λεπτά
Προτάσεις για γεμίσεις (ποσοστά επί του αλεύρου)
1. Αποξηραμένο κρεμμύδι 4%, μουστάρδα σε σκόνη 0,5%
2. Ελιά μαύρη σε ροδέλα 15%, ελιά πράσινη σε ροδέλα 15%, ρίγανη 0,5%
3. Φέτα σε τρίμμα 40%, ρίγανη 0,5%
4. Bacon σε κύβους 20%, τυρί cheddar σε κύβους 20%
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.