Συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα

Ομογενοποιούμε το Pami artepan Marzipan Bake με τη ζάχαρη στο μίξερ, ρίχνοντας τελευταίο το ασπράδι του αυγού λίγο – λίγο.

Στη συνταγή Νo2 το σιμιγδάλι μπαίνει στο μίγμα τελευταίο μετά το ασπράδι του αυγού.


Μορφοποίηση
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 160°C σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 20-25'.

Γέμιση
Αφρατεύουμε την Ambiante ώστε να γίνει σε μορφή σαντιγής και την ομογενοποιούμε με την Cremfil Silk Vanilla.

Tips

  • Το μίγμα πρέπει να είναι καλά ομογενοποιημένο. Για τη θερμοκρασία και τη διάρκεια του ψησίματος πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες του κάθε φούρνου

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές