Συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Ομογενοποιούμε το Pami artepan Marzipan Bake με τη ζάχαρη στο μίξερ, ρίχνοντας τελευταίο το ασπράδι του αυγού λίγο – λίγο.

Γέμιση
Αφρατεύουμε την Ambiante ώστε να γίνει σε μορφή σαντιγής και την ομογενοποιούμε με το

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 170°C για 15-18' ανάλογα το φούρνο.

Tips

  • Το μίγμα πρέπει να είναι καλά ομογενοποιημένο. Για τη θερμοκρασία και τη διάρκεια του ψησίματος πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες του κάθε φούρνου

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές