Pami artepan Marzipan Bake Αμυγδαλωτό

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα

Ομογενοποιούμε το Pami artepan Marzipan Bake με τη ζάχαρη στο μίξερ, ρίχνοντας τελευταίο το ασπράδι του αυγού λίγο – λίγο.


Μορφοποίηση

Μορφοποίηση
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 160°C σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο.

Χρόνος
20-25'

Tips

Το μίγμα πρέπει να είναι καλά ομογενοποιημένο.

Για τη θερμοκρασία και τη διάρκεια του ψησίματος πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες του κάθε φούρνου.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές