Ετοιμάζουμε τον πουρέ πατάτας. Δουλεύουμε το Pami artepan Marzipan Bake με το φτερό για να μαλακώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι το Baking και την κανέλα έως ότου το μίγμα να μετατραπεί σε τρίμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο από τον πουρέ πατάτας μέχρι να αφομοιωθεί και να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα.
✓ Το μίγμα αποτελεί ιδανική γέμιση για σιροπιαστά Βηρυτού. Το μίγμα πρέπει να είναι καλά ομογενοποιημένο.
✓ Για τη θερμοκρασία και τη διάρκεια του ψησίματος πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες του κάθε φούρνου.
✓ Η συνταγή μπορεί να εκτελεστεί και χωρίς την προσθήκη φρούτων, με τις άλλες ποσότητες να παραμένουν ακριβώς ως έχουν.