Pami artepan Marzipan Décor Σκαλτσούνια Ροδινιού

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα

Ρίχνουμε το Pami artepan Marzipan Décor, το γλάσσο και τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό.

Προσθέτουμε το ανθόνερο και το άρωμα πικραμύγδαλο (προαιρετικά) και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σταθερή η μάζα Ροδινιού.


Μορφοποίηση

Μορφοποίηση

Απλώνουμε ένα φύλλο 2mm, από την ομοιόμορφη μάζα που έχουμε ετοιμάζει.

Κόβουμε σε μέγεθος της αρεσκείας μας σε σχήμα στρογγυλό με κου πατ.

Απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε τα τεμάχια σε σχήμα μισοφέγγαρου.


Διακόσμηση
Τέλος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές