Ρίχνουμε το Pami artepan Marzipan Décor, το γλάσσο και τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό.
Προσθέτουμε το ανθόνερο και το άρωμα πικραμύγδαλο (προαιρετικά) και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σταθερή η μάζα Ροδινιού.
Απλώνουμε ένα φύλλο 2mm, από την ομοιόμορφη μάζα που έχουμε ετοιμάζει.
Κόβουμε σε μέγεθος της αρεσκείας μας σε σχήμα στρογγυλό με κου πατ.
Απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε τα τεμάχια σε σχήμα μισοφέγγαρου.