Ρίχνουμε στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου κρύο νερό (το 70% του νερού). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα Dolcinote Milanese. Αναμιγνύουμε στην 1η ταχύτητα για 10', προσθέτουμε τη μαγιά και συνεχίζουμε στη 2η ταχύτητα. Μόλις "δεσει" καλά το ζυμάρι, περίπου μετά από 30' αρχίζουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά και συνεχίζουμε την ανάμιξη μέχρι να είναι έτοιμη η ζύμη (γυαλιστερή και ελαστική). Ο χρόνος ανάμιξης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 60'. Τέλος, προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και το κάστανο. Ομογενοποιούμε για 2-3' στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης έως 28-32°C.