Sapore Villageo Ciabatta

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για όλα τα υλικά μαζί εκτός από το 400g του νερού για 4’ στην 1η ταχύτητα και προσθέτουμε σταδιακά το υπόλοιπο νερό αναμιγνύοντας στη 2η ταχύτητα για 8-10’.

Ξεκούραση σε μάζα
60’ (σε στόφα) / 90’ (χωρίς στόφα), σε λεκάνη που έχουμε αλείψει με λάδι.

Μορφοποίηση

Κόψιμο
Αλευρώνουμε τον πάγκο, αναποδογυρίζουμε τη λεκάνη και κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.

Μορφοποίηση
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα

Στόφα
15-20’ / 30°C / 70% υγρασία

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 230°C

Χρόνος
15-20’ με ατμό

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές