Sapore Villageo Ολικής

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στην δεύτερη και τοποθετούμε σε μια λεκάνη

Θερμοκρασία ζύμης
25-26°C

Ξεκούραση ζύμης
60’

Μορφοποίηση

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος

Μορφοποίηση
Πλάθουμε και τοποθετούμε σε ξύλινες φόρμες

Στόφα
±45’ /35°C / 70% υγρασία

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 205°C

Χρόνος
45’ με ατμό (ανάλογα το βάρος) στα τελευταία 15’ με ανοιχτά τάμπερ

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές