Sapore Villageo Τοστ

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 5’ στην πρώτη ταχύτητα και για 5’ στην δεύτερη

Θερμοκρασία ζύμης
26-27°C

Μορφοποίηση

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος

Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε σχήμα φρατζόλας και τεμαχίζουμε την ζύμη σε 3-4 τεμάχια. Τοποθετούμε την ζύμη στην φόρμα του τόστ ώστε το κόψιμο να είναι στα τοιχώματα της φόρμας.

Στόφα
±90’ /38°C / 70% υγρασία

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 190°C

Χρόνος
45-50’ με λίγο ατμό

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές