Satin Silk Millefeuille

Κέικ

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί και αναμειγνύουμε για 1’ στην 1η ταχύτητα και 3’ στη μεσαία.

Γέμιση

Εκτέλεση
Σε μία πλαστική λεκάνη αναμειγνύουμε καλά το Cremfil Vanilla με την Crema Classica μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Δομή & Διακόσμηση

Σε μια φόρμα κέικ τοποθετούμε με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής μια λεπτή στρώση από το μίγμα κέικ που έχουμε ήδη φτιάξει. Μετά με μια άλλη σακούλα ζαχαροπλαστικής απλώνουμε μια ίδιου πάχους στρώση από την κρέμα μας. Πάνω από την κρέμα βάζουμε κανέλα και τριμμένη σφολιάτα. Κλείνουμε με άλλη μια στρώση κέικ. Ψήνουμε στους 170°C για 30-35’ ανάλογα το φούρνο. Το αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε ακόμα μια λεπτή στρώση από την κρέμα μας. Τέλος, πασπαλίζουμε με τριμμένο φύλλο σφολιάτας, ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές