Σε μια φόρμα κέικ τοποθετούμε με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής μια λεπτή στρώση από το μίγμα κέικ που έχουμε ήδη φτιάξει. Μετά με μια άλλη σακούλα ζαχαροπλαστικής απλώνουμε μια ίδιου πάχους στρώση από την κρέμα μας. Πάνω από την κρέμα βάζουμε κανέλα και τριμμένη σφολιάτα. Κλείνουμε με άλλη μια στρώση κέικ. Ψήνουμε στους 170°C για 30-35’ ανάλογα το φούρνο. Το αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε ακόμα μια λεπτή στρώση από την κρέμα μας. Τέλος, πασπαλίζουμε με τριμμένο φύλλο σφολιάτας, ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλα.