Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο
μίξερ και χτυπάμε στην 1η
ταχύτητα για1’ και στη 2η για 2-3’.
Μορφοποίηση
Τοποθετούμε σε φόρμα.
Θερμοκρασία φούρνου
Φουρνίζουμε στους 180°C
Χρόνος
50’
Σως Noir Selection
Παρασκευή
Αρχικά ετοιμάζουμε το σιρόπι. Μόλις πάρει μια βράση αφαιρούμε
από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά σιγά το κακάο.
Έπειτα βράζουμε τη Ambiante, αφαιρούμε από τη φωτιά και
προσθέτουμε την Belcolade Dark Selection.
Ενώ ανακατεύουμε προσθέτουμε το σιρόπι που έχουμε ετοιμάσει.
Τέλος προσθέτουμε το Miroir Neutre και ανακατεύουμε μέχρι το
μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.