Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά ώστε να
γίνουν μια κρέμα και προσθέτουμε τα
υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας ελαφρά με το
χέρι.
Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψάκια.
Ψήνουμε στους 180°C για ± 35-40’.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν, κόβουμε και
σιροπιάζουμε ( κρύα καρυδόπιτα – ζεστό
σιρόπι - 31 γράδα).
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.