Tegral Belgian παντεσπάνι με βούτυρο

Μέθοδος παρασκευής

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 8’-10’ στην 3η ταχύτητα μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες και να αποκτήσει όγκο. Προσθέτουμε το Tegral Belgian Chocolate Cake ανακατεύοντας ελαφρά με το χέρι και στη συνέχεια προσθέτουμε το λιωμένο Beurre de Laiterie 82% χωρίς πολύ ανακάτεμα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα ή σε τσέρκι. Ψήνουμε στους 180°C για ± 40’ (ανάλογα με το μέγεθος).

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές