Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 2’ στην 1η
ταχύτητα και για 8’-10’ στην 3η ταχύτητα μέχρι
το μίγμα να γίνει κρεμώδες και να αποκτήσει
όγκο.
Προσθέτουμε το Tegral Belgian Chocolate
Cake ανακατεύοντας ελαφρά με το χέρι και
στη συνέχεια προσθέτουμε το λιωμένο Beurre
de Laiterie 82% χωρίς πολύ ανακάτεμα.
Απλώνουμε σε λαμαρίνα ή σε τσέρκι.
Ψήνουμε στους 180°C για ± 40’ (ανάλογα με
το μέγεθος).
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.