Tegral Belgian σοκολατόπιτα χωρίς βούτυρο

Μέθοδος παρασκευής

Σοκολατόπιτα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 1’ και στη 2η για 2’-3’. Τέλος ψήνουμε στους 170°C - 180°C για ± 25’ -30’.

Ganache Noir Selection
Βράζουμε τη Chantypack. Στη συνέχεια την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη Belcolade Dark Selection και ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Ανακατεύουμε τα 100g από το σιρόπι με το κακάο και σιροπιάζουμε ελαφρώς τη σοκολατόπιτα.

Δομή και Διακόσμηση

Κόβουμε τη ζεστή σοκολατόπιτα σε μερίδες και περιχύνουμε τη ζεστή ganache Dark Selection. Αφήνουμε για 3’- 4’ και τοποθετούμε σε μια σχάρα να στραγγίξει. Τέλος τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές