Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η
ταχύτητα για 1’ και στη 2η για 2’-3’.
Τέλος ψήνουμε στους 170°C - 180°C για
± 25’ -30’.
Ganache Noir Selection
Βράζουμε τη Chantypack. Στη συνέχεια την
κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε
τη Belcolade Dark Selection και
ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός μέχρι το
μίγμα να ομογενοποιηθεί. Ετοιμάζουμε το
σιρόπι. Ανακατεύουμε τα 100g από το σιρόπι
με το κακάο και σιροπιάζουμε ελαφρώς τη
σοκολατόπιτα.
Δομή και Διακόσμηση
Κόβουμε τη ζεστή σοκολατόπιτα σε
μερίδες και περιχύνουμε τη ζεστή
ganache Dark Selection.
Αφήνουμε για 3’- 4’ και τοποθετούμε
σε μια σχάρα να στραγγίξει.
Τέλος τοποθετούμε τα κομμάτια σε
ένα δίσκο και τα βάζουμε στο
ψυγείο.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.