Λιώνουμε το βούτυρο (όχι καυτό) και προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ το Tegral Belgian Chocolate Cake και το λιωμένο Beurre de Laterie 82%.
Χτυπάμε για 1’ στην 1η ταχύτητα και μετά για ± 4’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Απλώνουμε τη ζύμη σε αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με ένα δεύτερο αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε με τον πλάστη στο επιθυμητό πάχος (± 2 χιλιοστά ).
Μπορούμε να το ψήσουμε αφαιρώντας το πάνω αντικολλητικό χαρτί και μετά το ψήσιμο να το κόψουμε ή να βάλουμε τη λαμαρίνα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει ( ± 15’) και να κόψουμε με κουπ-πατ.
Ψήνουμε για 20’ στους 150-160°C.