Αναμιγνύουμε με το φτερό το Tegral
Cookies (Vanilla – Cacao) το Beurre
Patissier Concentre, τη μελάσα και τα
αυγά στην 1η ταχύτητα, για 1’ -2’.
Προσθέτουμε τη ξανθιά σταφίδα και τα
Belcolade Chunks Dark / Lait / Blanc
Selection στο τέλος του ζυμώματος.
Μορφοποίηση
Τοποθετούμε στη λαμαρίνα κομματάκια
ζύμης.
Συνθήκες ψησίματος
7’ / 200°C
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.