Tegral Souffle Cookies

Μέθοδος παρασκευής

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη Belcolade Noir D600, προσθέτουμε το ηλιέλαιο ανακατεύοντας και μετά το νερό. Κατόπιν προσθέτουμε το μίγμα Tegral Souffle(1000g). Αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στη 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Τέλος ρίχνουμε και τα υπόλοιπα 480g Tegral Souffle και τοποθετούμε το μίγμα στη κατάψυξη για 1 ώρα. Γεμίζουμε μια βαθιά λαμαρίνα με ζάχαρη άχνη και αφού σχηματίσουμε τη ζύμη σε σφαίρες των 30g, ανακατεύουμε τις σφαίρες με τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια τα παίρνουμε και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε στους 200οC για 7-8 λεπτά.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές