Λιώνουμε τη Belcolade Noir D600,
προσθέτουμε το ηλιέλαιο ανακατεύοντας
και μετά το νερό. Κατόπιν προσθέτουμε το
μίγμα Tegral Souffle(1000g). Αναμιγνύουμε
για 1 λεπτό στη 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά
στη 2η ταχύτητα.
Τέλος ρίχνουμε και τα υπόλοιπα 480g
Tegral Souffle και τοποθετούμε το μίγμα στη
κατάψυξη για 1 ώρα.
Γεμίζουμε μια βαθιά λαμαρίνα με ζάχαρη
άχνη και αφού σχηματίσουμε τη ζύμη σε
σφαίρες των 30g, ανακατεύουμε τις
σφαίρες με τη ζάχαρη άχνη και στη
συνέχεια τα παίρνουμε και τα τοποθετούμε
σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Τα
ψήνουμε στους 200οC για 7-8 λεπτά.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.