Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 4´ στην 1η ταχύτητα και 6-8´ στην 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26°C. Ξεκούραση σε μάζα ±15´.
Βήμα 2ο
Kόβουμε σε κομμάτια των 1.400g και το τυλίγουμε σε ρολό. Σκεπάζουμε με νάυλον και ξεκουράζουμε 30-40´.
Βήμα 3ο
Ανοίγουμε την ζύμη στην σφολιατομηχανή περίπου στα 5mm (ή το ανοίγουμε με τον πλάστη).
Βήμα 4ο
Λαδώνουμε το ταψί και το τοποθετούμε μέσα. Το βάζουμε στην στόφα για 50´ στους 30°C με 75% υγρασία.
Βήμα 5ο
Φτιάχνουμε ένα μίγμα με 450g νερό, 450g ελαιόλαδο και 30g αλάτι ψιλό. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να πάρει μια κρεμώδη υφή.
Βήμα 6ο
Βγάζουμε το ταψί από την στόφα, ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια από το μίγμα του ελαιολάδου και πατάμε έντονα την επιφάνεια με τα δάχτυλα ώστε να πάει παντού.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.