Belcolade Pecan Boucheé

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

Για 46 τεμάχια των 40g 

  1. Molding
  2. Pecan Praliné
  3. Prepared Praliné
  4. Salty Caramel 
  5. Salted shortcrust
  6. Black color spray

συστατικά

Μια δημιουργία του Jeffrey De Weyer 

Γευτείτε το φημισμένο bouchée, ένα αρμονικό μείγμα εξαιρετικών υφών και γευστικών χαρακτηριστικών σε μία μόνο μπουκιά. Αναβαθμίζοντας αυτή τη συνταγή, δημιούργησα μια μοναδική γευστική εμπειρία χρησιμοποιώντας την Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Molding
  • Λιώνουμε την Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace και δημιουργούμε ένα πολύ λεπτό φύλλο στο επιθυμητό σχήμα.
  • Την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.

Pecan Praliné
  • Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το νερό και τη βράζουμε μέχρι να φτάσει τους 118°C. Προσθέτουμε τα καρύδια πεκάν και τα καραμελώνουμε.
  • Προσθέτουμε αλάτι.
  • Αδειάζουμε το μείγμα καραμέλας σε ένα φύλλο σιλικόνης και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε σε πολυμίξερ μέχρι να πετύχουμε μια λεία πραλίνα.

Prepared Praliné
  • Ζεσταίνουμε (λιώνουμε) την πραλίνα καρύδας, την Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace και το βούτυρο κακάο μαζί μέχρι τους 40-45°C.
  • Διατηρούμε όλα τα υλικά μας στους 26°C.
  • Γεμίζουμε τις φόρμες Belcolade και τις βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά το πολύ στους 4°C.
  • Τις αφήνουμε να στερεοποιηθούν στους 16°C για 1-2 ώρες με σχετική υγρασία χαμηλότερη από 60%.

Salty Caramel
  • Φτιάχνουμε μια καραμέλα με ζάχαρη και γλυκόζη.
  • Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και τα προσθέτουμε σταδιακά στην καραμέλα.
  • Προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Γεμίζουμε τις φόρμες σοκολάτας με τη γέμιση καραμέλας.

Salted Shortcrust
  • Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά για να δημιουργήσουμε μια αμμώδη υφή.
  • Ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 2-3mm χρησιμοποιώντας δύο λαδόκολλες.
  • Κόβουμε σε κύκλους διαμέτρου 4cm.
  • Ψήνουμε στους 170°C για περίπου 8 λεπτά με ανοιχτό καπάκι.

Black Color Spray
  • Λιώνουμε το βούτυρο κακάο και το αναμειγνύουμε με το μαύρο χρώμα.
  • Το διατηρούμε μέχρι τους 30°C και το ψεκάζουμε στο boucheé σε θερμοκρασία 15°C για να δημιουργήσουμε ένα λείο και απαλό βελούδινο αποτέλεσμα.

Pecan Bouchée

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές