Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 2’ στην
1η ταχύτητα και ±8’στην 2η
.
Θερμοκρασία ζύμης
26°C
Ξεκούραση σε μάζα
10’
Μορφοποίηση
Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος
Μορφοποίηση
Δίνουμε οβάλ σχήμα.
Στόφα
90’ / 34-36°C με 75% υγρασία.
Ψήσιμο
Τελική μορφοποίηση
Αλείφουμε τα brioche με Sunset
glaze αραιωμένο με 30% νερό
Φούρνισμα
Ψήνουμε στους 230°C
Χρόνος
8-10'
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.