Brioche Vivafil & Cheesecake

Brioche

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 8’ στην 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
26-28°C

Ξεκούραση σε μάζα
10'

Μορφοποίηση
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε σχήμα ωοειδές.

Στόφα
60’ / 34-36°C / 75% υγρασία

Μορφοποίηση
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30.

Brioche Vivafil

Μορφοποίηση
Αφού ακολουθήσουμε τη συνταγή για το κλασσικό brioche. Κόβουμε στα 600g και ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για 5-10’. Κόβουμε φυτίλια 20g και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν. Βγάζουμε τα φύλλα από την κατάψυξη, κόβουμε με ίσιο κουπάτ 8cm, αλείφουμε με Sunset Glaze και ανοίγουμε τα φυτίλια. Τα πλέκουμε ανά δύο και τα κολλάμε στη στρογγυλή βάση.

Στόφα
60’ / 34-36°C / υγρασία 75%

Μορφοποίηση
Βγάζουμε από τη στόφα, γεμίζουμε το κέντρο με Vivafil (Φράουλα, Μύρτιλο, Βερίκοκο), αλείφουμε με Sunset Glaze περιμετρικά.

Συνθήκες Ψησίματος
7-8’ / 230°C

Brioche Cheesecake

Μορφοποίηση
Αφού ακολουθήσουμε τη συνταγή για το κλασσικό brioche. Κόβουμε σε μπαλάκια 30g και 20g. Ξεκούραση άλλα 10’ και βάζουμε το ζυμάρι των 30g σε φορμάκια του brioche και πατάμε στο κέντρο ώστε να δημιουργηθεί κενό. Τοποθετούμε από πάνω το μικρότερο μπαλάκι.

Στόφα
60’ / 34-36°C / υγρασία 75%

Μορφοποίηση
Τα βγάζουμε από τη στόφα και κάνουμε επάλειψη με Sunset Glaze.

Συνθήκες Ψησίματος
10’ / 230°C

Μορφοποίηση
Μόλις κρυώσει, κόβουμε το brioche στη μέση και προσθέτουμε το Deli Cheesecake και Topfil κεράσι.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές