Χωριάτικο με σπόρους σίκαλης

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην 2η.

Θερμοκρασία ζύμης
24°C

Ξεκούραση σε μάζα
16 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (±20°C)

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.

Μορφοποίηση
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα και πλάθουμε ελαφρά.

Στόφα
40’ / 32°C με 75% υγρασία

Φούρνισμα
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 200°C για 60’.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές