Ρίχνουμε στο κάδο του ταχυζυμωτηρίου κρύο νερό(το 70% του7 νερού). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα Dolcinote Milanese. Αναμιγνύουμε στη 1η ταχύτητα για 10’, προσθέτουμε τη μαγιά και συνεχίζουμε στη 2η ταχύτητα. Μόλις ‘’δεσει’’ καλά το ζυμάρι, περίπου μετά από 30’ αρχίζουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά και συνεχίζουμε την ανάμιξη μέχρι να είναι έτοιμη η ζύμη(γυαλιστερή και ελαστική). Ο χρόνος ανάμιξης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 60’. Τέλος, προσθέτουμε τα φρούτα και τις σταφίδες ή κομμάτια σοκολάτας. Ομογενοποιούμε για 2-3 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης έως 28 - 32οC.