Φρουτόψωμο με SAPORE ELENA

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εκτέλεση

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί 4’ στην 1η ταχύτητα και 8’στην 2η.

Θερμοκρασία ζύμης
24°C

Ξεκούραση σε μάζα
16 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος(±20°C) μέσα σε λεκάνη.

Μορφοποίηση

Μορφοποίηση
Αναποδογυρίζουμε τη λεκάνη σε ταψί 40x60.

Στόφα
60’ / 32°C με 75% υγρασία.

Κόψιμο και διακόσμηση πριν το ψήσιμο
Με ένα μεταλλικό κόφτη, χαράζουμε σε τετράγωνα τη ζύμη και διακοσμούμε με παπαρουνόσπορο.

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και στη συνέχεια ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C.

Χρόνος ψησίματος
60’

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές