Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί 4’ στην 1η ταχύτητα και 8’στην 2η.
Θερμοκρασία ζύμης
24°C
Ξεκούραση σε μάζα
16 ώρες σε θερμοκρασία
περιβάλλοντος(±20°C) μέσα σε
λεκάνη.
Μορφοποίηση
Μορφοποίηση
Αναποδογυρίζουμε τη λεκάνη σε
ταψί 40x60.
Στόφα
60’ / 32°C με 75% υγρασία.
Κόψιμο και διακόσμηση πριν το ψήσιμο
Με ένα μεταλλικό κόφτη,
χαράζουμε σε τετράγωνα τη
ζύμη και διακοσμούμε με
παπαρουνόσπορο.
Ψήσιμο
Θερμοκρασία φούρνου
Φουρνίζουμε στους 230°C με
ατμό και στη συνέχεια ρίχνουμε
το φούρνο στους 200°C.
Χρόνος ψησίματος
60’
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.