Βράζουμε το νερό με το βούτυρο και το αλάτι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αρχίζει κάπως να στεγνώνει. Το ξανά βάζουμε στη φωτιά για 1-2’ και το μεταφέρουμε σε ένα κάδο μίξερ. Χρησιμοποιούμε το φτερό και αναδεύουμε στην πρώτη ταχύτητα προσθέτοντας σιγά σιγά τα αυγά. Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί, τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος. Ψήνουμε στο φούρνο με αέρα στους 180Ο C για 30-35’ με ανοιχτό ντάμπερ.
Αναμιγνύουμε το κρύο γάλα, το νερό και τα 400g της Cremyvit στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε για 3-4’ με το σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Τέλος, προσθέτουμε την αφρατεμένη σαντιγί.
Απλώνουμε μία στρώση από τη No Sugar Cremyvit στη βάση του ποτηριού και προσθέτουμε από πάνω τα γεμισμένα σουδάκια μας. Γεμίζουμε με τη Σάλτσα Profiterol το υπόλοιπο του ποτηριού και αφού σετάρει διακοσμούμε με τη Σαντιγί Γαρνιρίσματος και πασπαλίζουμε με τρίμμα Belcolade Υγείας Maltitol.