O-tentic με Softgrain

Εκτέλεση

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το Softgrain, για 5’ στην 1η ταχύτητα και για 6’ στη 2 η. Στο τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε το Softgrain στην 1 η ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Θερμοκρασία ζύμης
25°C

Ξεκούραση σε μάζα
30’ μέσα σε λεκάνη. Κάνουμε ένα δίπλωμα στο ζυμάρι και τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη λεκάνη στο ψυγείο (στους 3-5°C) για 12-14 ώρες σκεπασμένη. Την επόμενη μέρα, αφαιρούμε από το ψυγείο και τοποθετούμε τη ζύμη στην καλά αλευρωμένη ειδική λεκάνη της Paneotrad.

Μορφοποίηση
Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα στην Paneotrad. Τοποθετούμε την ειδική λεκάνη στη βάση της και στη συνέχεια τα ζυμάρια στο τελάρο και χαράζουμε.

Συνθήκες ψησίματος
35-40’ / 230°C. Ανοίγουμε το ντάμπερ 10’ πριν το τέλος.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές