Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2‘ στην 1η ταχύτητα και για 6-8‘ στη 2η ταχύτητα (για ταχυζυμωτήριο).
Θερμοκρασία ζύμης
28°C
Ξεκούραση
10'
Μορφοποίηση
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (±100g), πλάθουμε και μισοανοίγουμε σε φιτίλι. Βουτάμε το φιτίλι σε νερό όπου έχουμε προσθέσει 10% ζάχαρη άχνη. Ανοίγουμε και ενώνουμε τις 2 άκρες ώστε να σχηματίσουμε ένα κύκλο. Το βουτάμε σε σουσάμι.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.