Ζυμώνουμε 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και προς το τέλος ρίχνουμε το Sapore Aida. Κατόπιν ζυμώνουμε στην δεύτερη ταχύτητα για 3-4΄ περίπου έως ότου πάρουμε μια ομοιογενή & ελαστική ζύμη.
Θερμοκρασία ζύμης
28°C
Ξεκούραση σε μάζα
±90’ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Σχήμα
Κόβουμε σε τεμάχια των 200-250g και πλάθουμε σαλίγκαρο, κουλούρα ή φραντζολάκι το οποίο το κόβουμε με το χοντρό μέρος της πλαστικής σπάτουλας σε φέτες (όχι μέχρι κάτω).
Στόφα
30’ με 35’
Φούρνισμα
30’ με μέτριο ατμό.
Μορφοποίηση
Κόβουμε ανάλογα το πλάσιμο που έχουμε κάνει σαλίγκαρο & κουλούρα στη μέση & παράλληλα & το φραντζολάκι στο χάραγμα που κάναμε με τη σπάτουλα.
Φρυγάνισμα
Για περίπου 3 ώρες με ανοιχτό ντάμπερ στους 120°C.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.