O-Tentic Softgrain Multigrain Μπαγκέτα

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί με το 80% του νερού για 6’ στην 1η ταχύτητα και 6’στην 2η και σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό.

Θερμοκρασία ζύμης
25°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Μορφοποίηση

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε τεμάχια των 360 g και προπλάθουμε με οβάλ σχήμα.

Ξεκούραση σε μάζα
20'

Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας.

Στόφα
40’/ 30°C / 75% υγρασία

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 230°C

Χρόνος
20-25’ με ατμό στα τελευταία 5’ με ανοιχτά τάμπερ

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές