Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο σπιράλ για 3-4΄στην 1η ταχύτητα και μετά για ± 7΄στη 2η ταχύτητα.
Βήμα 2ο
Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης 26°C-27°C
Βήμα 3ο
Αφήνουμε για ξεκούραση 5-10'
Βήμα 4ο
Ζυγίζουμε κομμάτια ζύμης 450g και μορφοποιούμε
Βήμα 5ο
Συνθήκες στόφας σχετική υγρασία ±75% υγρασία, θερμοκρασία ±36°C για ±40΄ .
Βήμα 6ο
Χρόνος ψησίματος 35-40΄ (τελαρωτός φούρνος), θερμοκρασία 230°C τα πρώτα 10΄ με ατμό κατόπιν την κατεβάζουμε στους 210°C
Tips
*Για πιο παραδοσιακή γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 350g αλεύρι 70% & 350g αλεύρι κίτρινο, νερό ±550 g.
* Περιέχει φυσικό προζύμι από τη σειρά Sapore για πιο έντονη γεύση και αρώματα
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.