Ψωμί σίκαλης Αργής Ωρίμανσης

Μέθοδος παρασκευής

Ζύµωµα
Ζυµώνουµε όλα τα υλικά µαζί 6’ στην 1η ταχύτητα και 4’στην 2η.

Θερµοκρασία ζύµης
22°C

Ξεκούραση σε µάζα
12 ώρες σε θερµοκρασία περιβάλλοντος ( ±20°C ).

Κόψιµο
Κόβουµε στο επιθυµητό µέγεθος.

Μορφοποίηση
Δίνουµε το επιθυµητό σχήµα και πλάθουµε ελαφρά.

Στόφα
90’ / 32°C µε 75% υγρασία.

Φούρνισµα
Φουρνίζουµε στους 230°C µε ατµό και ρίχνουµε το φούρνο στους 200°C για 60’.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές