Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην
1η ταχύτητα για 2’ και κατόπιν στην
2η ταχύτητα για ± 8’
Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης:
26-28οC
Ξεκούραση σε μάζα 10’
Μορφοποίηση
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος
και δίνουμε σχήμα στρογγυλό
Συνθήκες στόφας
± 60’ / 34-35οC / 75% υγρασία
Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 200οC με 210οC
για 13’ με15’ για ζυμάρια βάρους
100g έως 120g
Tips
Μπορεί να συνδυαστεί με γεμίσεις φρούτων Vivafil - Topfil καθώς και με τα Cremfil Classic & Cremfil Silk
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.