Ψωμάκια Brioche

Μέθοδος παρασκευής

Παρασκευή
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 2’ και κατόπιν στην 2η ταχύτητα για ± 8’ Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης: 26-28οC Ξεκούραση σε μάζα 10’

Μορφοποίηση
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε σχήμα στρογγυλό

Συνθήκες στόφας
± 60’ / 34-35οC / 75% υγρασία

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 200οC με 210οC για 13’ με15’ για ζυμάρια βάρους 100g έως 120g

Tips

  • Μπορεί να συνδυαστεί με γεμίσεις φρούτων Vivafil - Topfil καθώς και με τα Cremfil Classic & Cremfil Silk

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές