Λιώνουμε την Belcolade Dark
Selection, προσθέτουμε το
ηλιέλαιο ανακατεύοντας στη
συνέχεια το νερό, το Tegral Souffle,
το Baking Powder και το μέλι και
ανακατεύουμε στην για 3΄και στην
μεσαία ταχύτητα.
Στο τέλος του ζυμώματος
προσθέτουμε τους ξηρούς
καρπούς.
Βουτυρώνουμε το ταψί και το
γεμίζουμε με μίγμα ύψους 3cm.
Συνθήκες ψησίματος
±20’ / 180°C
Tip
Μετά το ψήσιμο ένα μικρό
κάθισμα δεν θεωρείται πρόβλημα.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.