Tegral Souffle Brownies

Μέθοδος παρασκευής

Ανάμιξη
Λιώνουμε την Belcolade Dark Selection, προσθέτουμε το ηλιέλαιο ανακατεύοντας στη συνέχεια το νερό, το Tegral Souffle, το Baking Powder και το μέλι και ανακατεύουμε στην για 3΄και στην μεσαία ταχύτητα. Στο τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Βουτυρώνουμε το ταψί και το γεμίζουμε με μίγμα ύψους 3cm.

Συνθήκες ψησίματος
±20’ / 180°C

Tip

Μετά το ψήσιμο ένα μικρό κάθισμα δεν θεωρείται πρόβλημα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές